Gromet’s Plaza Pics

Latest information for Gromet's Plaza, GaggedUtopia's Archive. Off-Topic discussion, suggestions and comments are always welcome.

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby skin1701 » Thu Oct 13, 2005 9:27 am

Hi Gormet, Love your site, and the new forum. Been cheching your work out for years now...However, I seem to have a problem accessing the pics in the galleries. Is there a problem with it or should I look for a local solution?Please keep up the great work...Skin1701skin170138638.4361342593
skin1701
Unfettered Newbie
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:24 pm
Location: United Kingdom

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby tiedash » Thu Oct 13, 2005 9:38 am

Hi Skin1701,I've just been on the self bondage gallery without any problems. Try this link....  http://adult.pornparks.com/selfbondage/main.htmltiedash.... If it's not tight, it's not right.
tiedash
Tightly Hogtied
 
Posts: 287
Joined: Thu Oct 13, 2005 2:48 pm
Location: United Kingdom

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby gromet » Thu Oct 13, 2005 3:52 pm

[size=12]If there's a problem with any part of the site please let me know. I need to know what's wrong so I can fix it. [/size]
gromet
Hopelessly Suspended
 
Posts: 1002
Joined: Sun Oct 09, 2005 12:52 am

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby feline » Thu Oct 13, 2005 5:43 pm

can i complain that the "produce a naked and bond female in my bed" button is missing again?

Gromet i really don't know where you find the time to keep on top of all the problems, but i am deeply glad that you do!
feline
Forever Mummified
 
Posts: 3660
Joined: Thu Oct 13, 2005 11:37 pm

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby skin1701 » Fri Oct 14, 2005 4:31 am

Oh no, still no god. When I click the link http://adult.pornparks.com/selfbondage/main.htmlI only see one thumbnnail pic, and when I click that, I don't see any pics on the next page.It must be my IE settings but I don't know where...
skin1701
Unfettered Newbie
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:24 pm
Location: United Kingdom

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby Guests » Fri Oct 14, 2005 5:03 am

Works for me.tojo.
Guests
Tightly Hogtied
 
Posts: 301
Joined: Fri Oct 07, 2005 5:04 am

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby FetishBabe » Fri Oct 14, 2005 5:51 am

[quote="feline"]can i complain that the "produce a naked and bond female in my bed" button is missing again? [/quote]

It works for me - I just mention it to the BF - and wham - I am!

FB
 
FetishBabe
Unfettered Newbie
 
Posts: 39
Joined: Thu Oct 13, 2005 12:34 pm
Location: United Kingdom

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby pleasewrap » Fri Oct 14, 2005 8:28 am

[quote="skin1701"]I only see one thumbnnail pic, and when I click that, I don't see any pics on the next page.It must be my IE settings but I don't know where...[/quote]
You might try installing Firefox and seeing what you get.  Butthe behavior your describing makes me thing that your connection istiming out or that you've some Spyware kicking around.
pleasewrap
Hopelessly Suspended
 
Posts: 1176
Joined: Sun Oct 09, 2005 2:58 am

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby gaggedutopia » Fri Oct 14, 2005 8:29 am

[quote="skin1701"]It must be my IE settings but I don't know where...[/quote]
Not that it will solve your problems, but Firefox is really theanswer.  I resisted the switch for 3 months, forcing myself to useit, but now I can't live with out it.  It fixed a lot of strangeissues I had, and when I got used to "tabbed" browsing, I was able tosurf porn at twice the speed!

http://www.firefox.com

Bondage Junkies: Bondage. Done. Right.
GU's Story Archive: Stories, Galleries and more!
User avatar
gaggedutopia
Site Admin
 
Posts: 2092
Joined: Fri Oct 07, 2005 5:26 am
Location: New Hampshire, USA

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby tiemeupalso » Fri Oct 14, 2005 8:46 am

[quote="skin1701"]Oh no, still no god. When I click the link http://adult.pornparks.com/selfbondage/main.htmlI only see one thumbnnail pic, and when I click that, I don't see any pics on the next page.It must be my IE settings but I don't know where...[/quote] if you are on a dial up as i am ther is a 7-8 sec delay between the first pic and the next.you probably timing out
tiemeupalso
Hopelessly Suspended
 
Posts: 1305
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:24 pm
Location: Texas

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby skin1701 » Fri Oct 14, 2005 9:27 am

Well, I have downloaded Firefox and it's no better, Still can't see all the pics... 
I'm on broadband so it's not a connection speed issue.

Oh well, thanks for your help folks...
skin1701
Unfettered Newbie
 
Posts: 4
Joined: Thu Oct 13, 2005 3:24 pm
Location: United Kingdom

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby LorCat » Fri Oct 14, 2005 7:28 pm

I was having the same problem. I am using Norton Internet Security, and I found that I had to disable it altogether when I wanted to view the pics. There is probably a way to set it up to allow you to view the pics on the site...but I haven't figured out how to do that yet. lol. So I just disable it for a while when I'm checking out the galleries.

You just have to remember to turn the security back ON before moving to another site. It's amazing how many viruses and/or spyware programs you can pick up while surfing the web.    
LorCat
Tightly Hogtied
 
Posts: 163
Joined: Tue Oct 11, 2005 1:11 am

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby pleasewrap » Fri Oct 14, 2005 8:07 pm

Norton's Ad Blocking features were among the most annoying I've everdealt with.  They routinely blocked links and pictures justbecause "ad" appeared somewhere in the URL.

The way to fix it?  Use Firefox, grab a copy of the Adblockextension for it so you can stop the ads you don't want to see, andturn off Norton's pathetic ad blocking.

Then when it's time to renew your AV/Firewall subscription, dump Nortonfor Trend Micro or ZoneLabs.  They both work better and quicker.
pleasewrap
Hopelessly Suspended
 
Posts: 1176
Joined: Sun Oct 09, 2005 2:58 am

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby gaggedutopia » Sat Oct 15, 2005 12:32 am

Pleasewrap is right.

The only thing I would add would be to get a linksys (or similar)broadband router if you have cable/dsl connection at home, even if youonly plan on running one computer.  It will provide your computerwith a better firewall then any software product ever could and costsabout the same ($40 /wout wireless). 

If you are on dialup, software is your best bet unfortunatly .
Bondage Junkies: Bondage. Done. Right.
GU's Story Archive: Stories, Galleries and more!
User avatar
gaggedutopia
Site Admin
 
Posts: 2092
Joined: Fri Oct 07, 2005 5:26 am
Location: New Hampshire, USA

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby cagedsgt » Sat Oct 15, 2005 7:46 am

I found the way to solve this is simply turn off the pop up blocker. for my problem when I updated Norton a while back. Hope the advice you are offered helps because it is a great collection of pics. cagedsgt
cagedsgt
Strict Strappado
 
Posts: 790
Joined: Thu Oct 13, 2005 1:46 pm
Location: United States

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby FetishBabe » Sat Oct 15, 2005 9:58 am

I keep add blocker on.

However by adding http://adult.pornparks.com  to the list of trusted  computers it allows the pop-ups through.

I had to do the same for ebay and some others.

FB
FetishBabe
Unfettered Newbie
 
Posts: 39
Joined: Thu Oct 13, 2005 12:34 pm
Location: United Kingdom

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby pleasewrap » Sat Oct 15, 2005 11:20 am

[quote="GaggedUtopia"]The only thing I would add would be to get a linksys (or similar)broadband router if you have cable/dsl connection at home, even if youonly plan on running one computer.  It will provide your computerwith a better firewall then any software product ever could and costsabout the same ($40 /wout wireless).[/quote]

A Linksys, D-Link, or similar router is a good idea for broadband, butplease don't look at it as a replacement for a personal firewall. It will do a great job of protecting you from outsiders that find yourIP address and try to get to your machine, but it won't do a thingagainst malicious code that's on a web page you visit or otherconnection that your computer initiates.  If you pick up a trojanor encounter an exploit that causes your system to initiate thecommunications, they won't do a thing to protect you.

I use a broadband router myself, but I wouldn't think of eliminating my personal firewall.
pleasewrap
Hopelessly Suspended
 
Posts: 1176
Joined: Sun Oct 09, 2005 2:58 am

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby gaggedutopia » Sat Oct 15, 2005 12:05 pm

[quote="pleasewrap"]A Linksys, D-Link, or similar router is a good idea for broadband, butplease don't look at it as a replacement for a personal firewall. It will do a great job of protecting you from outsiders that find yourIP address and try to get to your machine, but it won't do a thingagainst malicious code that's on a web page you visit or otherconnection that your computer initiates.  If you pick up a trojanor encounter an exploit that causes your system to initiate thecommunications, they won't do a thing to protect you.[/quote]
What you are refering to is more of an Anti-Virus client and not afirewall.  When I refer to removing a firewall, I am saying ditchthe tcp/udp port monitoring software, the linksys will always do better(unless you open up ports obviously).  Firefox and a goodantivirus client should be all the software you need (and a littlecommon sense ).
Bondage Junkies: Bondage. Done. Right.
GU's Story Archive: Stories, Galleries and more!
User avatar
gaggedutopia
Site Admin
 
Posts: 2092
Joined: Fri Oct 07, 2005 5:26 am
Location: New Hampshire, USA

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby feline » Sat Oct 15, 2005 4:08 pm

as for security, you can always try firefox + addblock plugin + the noscript plugin.  together this is quite a secure seemingpackage.  of course, you still want a software firewall to helptrap any odd programs that try to dial out.

my approach is to keep everything (java, flash, scripts, etc) turnedoff at all sites until i need to turn it on.  it makes the webfaster, even on broadband, cuts out all the useless stuff i dont want,and helps to protect me from nasty things.
feline
Forever Mummified
 
Posts: 3660
Joined: Thu Oct 13, 2005 11:37 pm

RE: Gromet’s Plaza Pics

Unread postby feline » Sat Oct 15, 2005 4:11 pm

[quote="GaggedUtopia"]Not that it will solve your problems, but Firefox is really theanswer.  I resisted the switch for 3 months, forcing myself to useit, but now I can't live with out it.  It fixed a lot of strangeissues I had, and when I got used to "tabbed" browsing, I was able tosurf porn at twice the speed!

http://www.firefox.com

[/quote]

quick!  this man needs urgent help!  you need to look intoone of the website downloading programs.  currently i use this one

http://www.metaproducts.com/mp/mpProducts_Detail.asp?id=2

there is nothing quite like knowing your broadband connection is goingflat out, downloading all of the porn on one site!  you can thenbrowse through it directory at a time at your leasure *happy sigh*

porn at twice the rate is FAR to slow!
 
feline
Forever Mummified
 
Posts: 3660
Joined: Thu Oct 13, 2005 11:37 pm

Next

Return to General Discussion

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests

  • Help support the forum by visiting our sponsors below